top of page
27a4b333-cb70-43fa-95e2-2359c7eb8e8a.jpg

träna med oss

Vad kul att du vill börja spela med oss! Vi finns i Stockholm, Solna, Göteborg och Västerås.  Det kostar 100 kronor att bli medlem, men du är alltid välkommen att komma och provträna gratis.  

Alla är välkomna
 
Vi vänder oss främst till dig som befinner dig eller har befunnit dig i hemlöshet, missbruk, kriminalitet eller psykisk ohälsa. Våra spelare är från 16 år och uppåt utan åldersgräns. Det spelar ingen roll om du aldrig har rört en fotboll eller om du spelat tidigare. Du är välkommen oavsett.
 
Enda regeln är att vara nykter och drogfri på alla våra träningar, matcher och event. 

Förutom träningar och matcher på hemmaplan representerar vi även Sverige i Homeless World Cup som spelas en gång om året någonstans i världen. Det gör oss till ett landslag.

Vi har även Öppet hus och andra sociala aktiviteter där vi umgås och får möjlighet till samtal.

gatans-lag-homeless-cup-men.jpg

kontakta oss

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du är intresserad av att börja spela, eller har frågor gällande våra träningar. På våra lagsidor finns mer information och kontaktuppgifter för våra träningar.

För övriga frågor 073-2498515 eller info@gatanslag.se

Spelarna berättar

Hör några av våra spelare berätta vad Gatans Lag har betytt för dem.

womens-nation-cup-2023.jpg

"Genom att spela i Gatans Lag har jag kommit bort från kriminalitet och droger. Och tack vare gemenskapen med alla spelarna har jag fått en mer meningsfull tillvaro."

Juhanni Mäkinen, spelare i Gatans Lag

bottom of page