top of page
Spelare i Gatans Lag sitter på läktaren och formar händerna till ett hjärta.

stöd oss

Gatans Lag finns till för människor som lever eller har levt i hemlöshet, missbruk, kriminalitet eller med psykisk ohälsa. Tack vare ditt och andras stöd kan vi fortsätta vårt arbete.

Hjälp oss till VM i Seoul 2024

 Vill du hjälpa oss på vår resa till VM i Seoul i Sydkorea? Då kan du kan stötta på flera olika sätt, sponsra till exempel ett matchställ eller benskydd till en spelare, eller kontakta oss för ett sponsporpaket.

swisha en gåva

Stötta vårt arbete att besegra kriminalitet, missbruk, hemlöshet och psykisk ohälsa genom fotboll.
Alla bidrag gör skillnad!

bli stödmedlem

Gillar du det vi gör och tycker det är viktigt? Bli stödmedlem och visa att du står bakom vårt arbete. Det betyder mycket för oss.

Ge en minnesgåva

En minnesgåva är ett fint sätt att hedra någon som har gått bort eller visa deltagande i sorgen. Kontakta oss om du vill ge en gåva till Gatans Lag. 

Ge en företagsgåva

Istället för blommor och choklad till anställda och kunder, ge bort en julklapp eller gåva som gör skillnad. Ditt företag kan bidra till att förändra människors liv.

Bli volontäR eller Rådgivare

Vill du bli ledare eller tränare för våra lag eller hjälpa till vid Öppet Hus-aktiviteter? Har du kompetens inom till exempel ekonomi, kommunikation, sjukvård eller språk? Välkommen att bidra i en unik gemenskap!

Bli partner

Stötta oss och bidra till ett bättre samhälle här och nu. Vi uppskattar långsiktiga samarbeten där vi bygger relationer och utvecklas tillsammans. Vi ser också gärna samarbeten som ger ett direkt stöd till vår verksamhet i form av produkter/tjänster.

Gatans Lag tar i hand med motståndarlaget.

"Gatans Lag förknippar jag med gemenskap, glädje och omtanke. Trots olikheter känns föreningen som en stor, varm familj. Att vara engagerad som ledare är en ynnest och det ger så mycket tillbaka. Jag är stolt över att vara en del av föreningen."

Patrik Brask, Volontär Gatans Lag

bottom of page